Scroll Top

Skyltar & Märken AB

Webbutveckling och grafisk formgivning

Skyltar & Märken är ett ledande företag inom skyltbranschen som funnits sedan 1953.  Temla och Skyltar & Märken har och har haft ett tätt samarbete under en lång tid som innefattar alltifrån webbutveckling och uppdateringar till support och grafisk formgivning.

Temla har utvecklat deras hemsida i WordPress från grunden med skräddarsydd design. Projektet är pågående. Inte minst med tanke på de hundratals produkterna, framtagna i e-handelslösningen Woocommerce.

Vi bistår med det mesta kring hemsidan. Deras sortiment måste nämligen uppdateras i samma takt som produktutbudet. Och när till exempel Transportstyrelsens trafikregler ändras behöver naturligtvis även skyltarna göra det.

Tilläggen uppdaterar vi löpande. Och regelbundet korrigeringar vi den ständigt utvecklande CSS-koden.

Kundanpassade webbshoppar.

Temla producerar även interna och kundanpassade webbshoppar till företagets närmsta kunder. Det är en särskilt givande del av arbetet som knyter dem samman.

Skyltar & Märken responsiv hemsida
Webbutveckling och webbdesign
En välbesökt hemsida skapad i WordPress där officiella riktlinjer för kod, funktioner, information och produktutbud förnyas regelbundet. För oss står ett användarvänligt gränssnitt och säljorienterat innehåll i fokus. Vårt arbete är nämligen levande. Vid uppdatering av trafikregler, material tekniker och produktutbud måste webbplatser göra detsamma. Vidare ser Temla till att även allt annat fungerar som det ska. I synnerhet drift, uppdateringar, licenser och säkerhet.
Webbshop och e-handel
Skyltar & Märkens kunder har tillgång till kundanpassade webbshoppar som Temla regelbundet utvecklar. Kort sagt är det en egen plattform med både anpassat produktutbud och priser. Temla bygger och hanterar dem åt några av Sveriges största företag, för Skyltar & Märkens räkning. Det är en väldigt lönsam handel som knyter dem varandra närmre. Dessutom gynnar det båda parterna. I arbetet ingår det även att regelbundet sätta upp nya och säkra användarkonton till kunderna.
Grafisk formgivning
Temla assisterar med att skapa skyltoriginal av alla dess slag. Alltifrån små graverade skyltar till stora områdeskartor. De är alltid anpassade efter kundens grafiska identitet, oavsett vilken variant det handlar om. Vi ser samtidigt till att förse dem med ett flertal olika kreativa idéer när det kommer till design. När allt kommer omkring ska en skylt vara snygg, men inte desto mindre ha ett tydligt budskap. Företaget placerar slutligen ut skyltarna för åskådning över hela Sverige.